Події

Жителю райцентру Житомирської області оголосили підозру за побиття знайомого, чоловіка госпіталізували з травмами голови

30 May 2024, 16:56

Поліцейські оголосили підозру жителю Бердичева, який завдав тяжких травм по голові знайому.

Про це 30 травня повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«На початку березня до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 55-річного чоловіка з травмами голови. Правоохоронці з’ясували, що до його побиття причетний 29-річний містянин. Встановлено, що напередодні вони разом чаркували. За деякий час між ними виник конфлікт. У результаті молодший спричинив старшому тяжкі тілесні ушкодження», - йдеться у повідомленні.

29 травня, на підставі зібраних доказів та свідчень, слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури, повідомили винуватцю про підозру у вчиненні кримінального діяння. Досудове розслідування триває.

Законодавством умисне тяжке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 121 ККУ) карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, у квітні у с. Хажині Семенівської громади 24-річний житель Бердичева побив 27-річного чоловіка. Його госпіталізували з травмами обличчя.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці березня 2024 року у Коростені чоловік побив сестру своєї колишньої дружини. Правоохоронці повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція побиття конфлікт травма Бердичів 
Матеріали по темі