Суспільство

Пішов з життя директор департаменту охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації

31 May 2024, 11:50

Після тяжкої хвороби 30 травня помер директор департаменту охорони здоров’я обласної держадміністрації Олександр Торбас.

Про це 31 травня повідомляє пресслужба Житомирської обласної державної адміністрації.

«Житомирська обласна військова адміністрація з глибоким сумом сповіщає, що 30 травня 2024 року після тяжкої хвороби з життя пішов Олександр Михайлович Торбас, багаторічний очільник обласного департаменту охорони здоров’я Житомирської обласної військової адміністрації», - йдеться в повідомленні.

Олександр Торбас народився 17 квітня 1959 року у с. Яришів, Могилів-Подільського району, Вінницької області. Свою трудову діяльність розпочав лікарем-акушером – гінекологом в Житомирській центральній районній лікарні.

«Усе своє життя від плідно працював та врятував не одне життя. Усі, хто знав Олександра Михайловича, любили й поважали його за чуйне ставлення до людей, велику душевну щедрість, мудрість та оптимізм. Колектив Житомирської обласної військової адміністрації висловлює глибоке співчуття з приводу смерті Олександра Михайловича Торбаса», - повідомляє пресслужба Житомирської обласної державної адміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня 2023 року департамент охорони здоров’я Житомирської обласної військової адміністрації очолив Торбас Олександр Михайлович, який з 2011 по 2017 обіймав посаду начальника (директора) управління (департаменту) охорони здоров’я Житомирської облдержадміністрації.У лютому 2017 року Олександр Торбас звільнився з посади начальника управління охорони здоров’я Житомирської ОДА і пішов працювати керівником обласного центру вертебрології і реабілітації, який знаходиться у гідропарку на околиці Житомира. В грудні 2021 року депутати обласної ради проголосували за продовження контракту з Торбасом. На місцевих виборах 2020 року він балотувався в депутати Житомирської обласної ради від партії «Наш край».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Олександр Торбас департамент охорони здоров'я пішов з життя ОДА  
Матеріали по темі