Події

Внаслідок ДТП за участю легковика та мопеда у місті Житомирської області 71-річний чоловік потрапив до реанімації

31 May 2024, 12:48

У Малині поліція встановлює обставини травмування водія мопеда в ДТП.

Про це 31 травня повідомила пресслужба Коростенського районного управління поліції.

«Подія сталася 30 травня близько 13:25 на одній із вулиць міста. На місці працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (м. Малин) райуправління. Попередньо встановлено, що сталося зіткнення легковика «Renault», під керуванням 43-річної місцевої жительки, та мопеду «Yamaha», за кермом якого був 71-річний чоловік», - йдеться у повідомленні.

Внаслідок зіткнення водій двоколісника, житель м. Малина, отримав тілесні ушкодження. Чоловіка було ушпиталено до в реанімаційного відділення міської лікарні.

Слідчі встановлюють обставини події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, 29 травня у с. Несолоні Звягельського району не розминулися мотоцикл та Nissan, водія двоколісника ушпиталили до травматологічного відділення лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 24 травня 2024 року у Коростишівській громаді ВАЗ збив 72-річного велосипедиста – постраждалий потрапив до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП аварія мопед мотоцикл пенсіонер травма Малин 
Матеріали по темі