Місто

У Житомирі на вул.Старовільській водій збив 34-річного велосипедиста та втік з місця ДТП

1 June 2024, 10:59

У Житомирі у ДТП травмовано велосипедиста, поліція розшукує водія, який втік з місця події. Дорожньо-транспортна пригода сталася 31 травня близько 17:20 по вулиці Старовільській. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції.

Про це 1 червня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, внаслідок зіткнення автомобіля та велосипеда, що рухалися у попутному напрямку, було травмовано керманича двоколісника. 34-річного житомирянина ушпиталено. Водій автівки залишив місце події», - йдеться в повідомленні.

Тож нині слідчі Житомирського районного управління поліції встановлюють усі обставини події та особу керманича автомобіля в межах кримінального провадження, відкритого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

«Шановні громадяни! Якщо ви стали свідками цієї дорожньо-транспортної пригоди, маєте достовірну інформацію, важливу для слідства, просимо зателефонувати на спецлінію 102 або до чергової частини Житомирського райуправління поліції 40-74-75», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 24 травня поліцейські затримали нетверезого керманича, який у Новоборівській громаді збив 15-річну дівчину та утік з місця ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, впродовж квітня 2024 року у Житомирській області сталися 27 ДТП з потерпілими.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП велосипедист розшук Старовільська аварія Житомир поліція  
Матеріали по темі