Події

За добу рятувальники прибрали майже два десятки повалених дерев у Житомирській області

3 June 2024, 11:23

У Житомирській області рятувальники прибирали повалені дерева.

Про це 3 червня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«За добу рятувальники п’ять разів залучалися до прибирання повалених негодою дерев. Загалом прибрано 17 дерев. Зокрема, поблизу с. Волиця Волицької громади Житомирського району впало на дорогу 12 дерев, які перекрили рух для транспорту. Наші хлопці розрізали та розтягнули повалені негодою дерев та звільнили проїжджу частину», - йдеться у повідомленні.

До того ж станом на 06:00 внаслідок негоди та спрацювання автоматики на території області без електропостачання залишаються 16 населених пунктів у Житомирському та Бердичівському районах. Наразі проводяться відновлювальні роботи.

У Telegram-каналі «Укренерго» повідомляють, що внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 300 населених пунктів в 7 областях.

«Гроза та рвучкий вітер залишили без світла 312 населених пунктів у Житомирській, Кіровоградській, Київській, Полтавській, Сумській, Черкаській, Чернігівській областях. Тривають ремонтні роботи. Вчора протягом доби через негоду вимикались дві високовольтні підстанції «Укренерго» в північному та центральному регіонах. Знеструмлювались побутові споживачі, місцева промисловість, були збої в русі поїздів. Менш ніж за дві години, енергоживлення споживачів було відновлене у повному обсязі. З інших причин знеструмлено 404 населені пункти», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 квітня рятувальники відбуксирували «швидку», яка застрягла у багнюці поблизу с. Подолянці Чуднівської громади, та допомогли прибрати стовп, що упав на паркан внаслідок сильних поривів вітру у с. Висока Піч Житомирського району.

Як повідомляв Житомир.info, 18 квітня 2024 року у Коростені дерево впало на автомобіль, а вночі 19 квітня 2024 року рятувальники прибирали дерево, яке перекрило рух на автодорозі поблизу м. Андрушівка Бердичівського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС дерево негода Укренерго електропостачання 
Матеріали по темі