Події

Водій авто, яке у громаді Житомирського району потрапило в кювет та зіткнулося з деревом, помер у лікарні

3 June 2024, 12:06

У Тетерівській громаді в ДТП загинув водій легковика, поліція проводить розслідування. Подія сталася 2 червня близько 19:20 на 30 км автодороги Житомир-Чернівці, поблизу села Висока Піч.

Про це 3 червня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції. Попередньо, 33-річний водій автомобіля ВАЗ-2107 не впорався з керуванням, внаслідок чого легковик з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. На жаль, унаслідок травм, отриманих у ДТП, керманич автівки помер у лікувальному закладі», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі встановлюють обставини ДТП у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

«Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватися Правил дорожнього руху. Перебуваючи за кермом, дотримуйтесь швидкісного режиму та враховуйте стан дорожнього покриття», - підсумовують правоохоронці.

Нагадаємо, у поліції розповіли подробиці ДТП, у якій 2 червня на вул. Чуднівській в Житомирі травмувався велосипедист.

Як повідомляв Житомир.info, 31 травня 2024 року у Житомирі на вул. Старовільській сталася ДТП: водій збив велосипедиста та втік з місця події. Керманича розшукують.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП кювет дерево водій смерть Тетерівка Висока Піч поліція ВАЗ  
Матеріали по темі