Новини компаній

Підлогові конвектори Jaga - взірець якісного та ефективного підлогового опалення

3 June 2024, 14:10

Ще в процесі будівництва власного будинку варто подумати над питанням обладнання опалювальної системи. Адже тільки вибравши якісний обігрівач, ви зможете почуватися комфортно в холодну пору року. Наприклад, якщо ви хочете встановити великі вікна, у приміщенні значно підвищиться тепловіддача.

Дуже непросто опалити будинок такого типу за допомогою традиційного радіаторного опалення. Але ця проблема стосується не лише кімнат з великими вікнами, а й великих офісів, банків та інших громадських закладів, кімнати яких займають чималу площу.

Знамениті на весь світ підлогові конвектори бельгійської компанії Jaga не лише дозволяють розв'язати цю проблему, а й руйнують стереотипне мислення більшості людей щодо існуючих систем опалення. Конвектори Jaga дозволили вивести системи обігріву на новий рівень, більш продуктивний і стильний. Протягом десяти років конвектори Jaga вважаються найкращим прикладом європейської якості.

Даний виробник конвекторів Jaga не перестає радувати своїх покупців чудовими технічними рішеннями та оригінальним дизайном обігрівачів нового покоління. Творцям цих пристроїв вдалося розробити надзвичайно ефективну концепцію та креативний підхід до процесу проектування приладів обігріву приміщень, робота яких здійснюється на базі системи Low-H2O.

Керівництво компанії Яга має власний, чудово продуманий курс розвитку, який допомагає компанії постійно розширювати асортимент своєї продукції. Ця організація не витрачає свої сили на створення звичайних, нічим не привабливих механізмів. Головна мета компанії – створити надпродуктивні прилади високої якості, які відповідатимуть усім потребам покупців.

Окрему увагу варто приділити оригінальним дизайнерським рішенням, які використовуються для розробки опалювальних систем Яга. Наприклад, для конвекторів, які встановлюються в підлогу, у продажу представлені декоративні грати, виготовлені з дерева та металу. Купивши таку решітку ви зможете не тільки зробити пристрій максимально непомітним, а й, за бажання, зробити його частиною інтер'єру. Широкий вибір декоративних решіток Jaga дозволяє без проблем підібрати цю деталь під кожен інтер'єр.

Якщо вас більше залучають конвектори, які встановлюються під вікном, то тут ваша фантазія зможе розігратися на повну потужність. Ви можете зупинити свій вибір на оригінальних хитромудрих візерунках або ж на стильних покриттях з дерева - все залежить від вашого бажання.

Отже, на що слід звернути увагу при покупці конвектора Jaga?

Виробники зазвичай фарбують корпуси та теплові обмінники даних пристроїв у темні кольори, оскільки таке рішення дає можливість уникнути сонячних відблисків, які виникають при встановленні приладу на сонці. Крім цього, таке покриття захищає метал від негативного впливу хімічних засобів, що використовуються для збирання. Не варто хвилюватися, що фарба негативно вплине на роботу конвектора. Якщо фарба впливає на теплову віддачу пристрою, то несуттєво.

Якщо розглядати конструкцію конвекторів, то їх можна розділити на кілька категорій:

  • З природною конвекцією
  • З примусовою конвекцією

Додатковий рівень теплового обмінника гарантує більшу теплову потужність механізму, а ось додатковий контур зазвичай застосовується з метою охолодження (при необхідності).

У конвекторах без вентилятора повітряні маси нагріваються завдяки вбудованому в підлогу механізму, а потім природним шляхом підіймаються вгору. Своєю чергою, холодне повітря опускається вниз.

Робота пристрою з примусовою конвекцією ґрунтується на базі вентиляторів. Вбудовані в прилад вентилятори змушують проходити через пристрій повітряні потоки, які гарантують якісний обігрів кімнати.

Через наявність вентиляторів, такі конвектори більш галасливі, ніж прилади з природною конвекцією. Рівень шуму залежить виключно від потужності та моделі пристрою.

Але якщо подивитися на це з іншого боку, попри те, що конвектори з вентиляторами потребують більшої кількості ресурсів, вони можуть забезпечити потужніший обігрів будівлі.

Сьогодні найбільш затребуваними вважаються конвектори, що вбудовуються в підлогу. Такі прилади мають низку переваг, головні серед яких:

  • Висока швидкість реакції. Внутрішньо підлогові водяні конвектори опалення можуть швидко реагувати на зміни температурних показників повітря завдяки використанню гнучкої системи LOW H2O, а також застосуванню корпусів із високою теплопровідністю із міді та алюмінію. Ця якість дає можливість економити енергію та швидко здійснювати обігрів приміщення. Пристрої опалення, що вбудовуються в підлогу, реагують на зміни температури втричі швидше за звичайні обігрівачі.
  • Велика різноманітність конфігурацій. Лінійка моделей внутрішньопідлогових конвекторів Jaga дає можливість вибрати прилад з такими характеристиками, які максимально підходять для певного приміщення.
  • Рівномірний розподіл нагрітих повітряних мас, що забезпечує затишок у всіх частинах приміщення.
  • Цікаві дизайнерські рішення. Декоративні ґрати вбудованих у підлогу конвекторів представлені у широкій різноманітності.
  • Максимально високий рівень безпеки. Деталі пристрою, які знаходяться на поверхні, не нагріваються більш ніж на 43 градуси, тому можна не боятися, що вони шкодять вашому здоров'ю.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі