Події

Поліцейські розшукали 18-річного юнака, який викрав мотоцикл з чужого подвір’я у Житомирській області

4 June 2024, 15:25

На Звягельщині поліцейські офіцери громад встановили причетного до викрадення мопеда.

Про це 4 червня повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«Увечері 3 червня до поліції звернувся 29-річний житель Звягельського району з повідомленням про зникнення його транспортного засобу. Тож на місці працювали поліцейські офіцери громади, оперативники та слідчо-оперативна група районного відділу. Поліцейські провели необхідні першочергові заходи та з’ясували, що до правопорушення причетний 18-річний житель одного з сіл району. Молодик йшов вулицею та помітив двоколісник на чужому подвір’ї. З його слів, він взяв мопед, аби покататися», - йдеться у повідомленні.

Того ж дня викрадений транспортний засіб поліцейські виявили у полі неподалік села, де хлопець його залишив, адже не зміг завести.

Нині за вказаним фактом слідчі Звягельського районного відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

За чинним законодавством подібні дії караються обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, вранці 23 травня до поліції звернулася жителька Іршанська та повідомила, що припаркувала Ford Fiesta у дворі багатоповерхівки напередодні ввечері, а вже зранку не знайшла автомобіль на місці.

Як повідомляв Житомир.info, 15 травня 2024 року у Березівській громаді чоловік викрав мотоцикл Loncin, залишений біля магазину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція угон мотоцикл викрадення 
Матеріали по темі