Події

Через ДТП, яка сталась у районі Житомирської області, до реанімації потрапила 43-річна водійка Skoda

5 June 2024, 12:07

Поліція з’ясовує обставини ДТП з травмуванням людини у Райгородоцькій громаді. Увечері 4 червня у с.Романівка 43-річна водійка авто виїхала на зустрічну смугу та врізалась в електроопору. Жінка потрапила до реанімації.

Про це 5 червня повідомляє Бердичівський районний відділ поліції.

«4 червня близько 21:45 години до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась у с. Романівці. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Попередньо, водійка автомобіля «Skoda Oktavia», 43-річна бердичівка, не впорався з керуванням та виїхала на смугу зустрічного руху, а згодом допустила зіткнення з електроопорою. Унаслідок ДТП жінка отримала тяжкі травми та була доставлена до реанімаційного відділення міської лікарні», - йдеться в повідомленні.

Усі обставини та причини, що призвели до автопригоди, з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водночас правоохоронці закликають водіїв дотримуватися заходів безпеки під час поїздок.

«Зважайте на дорожні обставини та контролюйте швидкість транспортного засобу, щоб мати можливість вчасно зреагувати на раптові зміни ситуації», - підсумовують у поліції.

Нагадаємо, КП «Міський інформаційний центр» 4 червня опублікувало відеодобірку ДТП, які сталися в Житомирі впродовж травня.

Як повідомляв Житомир.info, 2 червня 2024 року на 30 км автодороги Житомир-Чернівці, поблизу села Висока Піч сталася ДТП: 33-річний водій автомобіля ВАЗ-2107 не впорався з керуванням, через що легковик з’їхав у кювет та зіткнувся з деревом. Унаслідок травм, отриманих у ДТП, керманич автівки помер у лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП водійка реанімація Бердичів Романівка поліція  
Матеріали по темі