Події

На підприємстві поблизу Житомира через падіння з великої металевої бочки загинув 58-річний чоловік

5 June 2024, 12:41

Поліція розслідує обставини загибелі чоловіка на підприємстві у Березівській громаді. Повідомлення про смерть людини надійшло до правоохоронців 4 червня близько 09:00. Для з’ясування обставин на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції № 1 Житомирського райуправління.

Про це 5 червня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо встановлено, що загиблий, 58-річний житомирянин, працював на підприємстві. Того ранку чоловік під час виконання робіт впав з великої металевої бочки. У результаті падіння робітник отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям», - йдеться в повідомленні.

За цим фактом слідчі відділу поліції № 1 Житомирського РУП відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

«Призначено судово-медичну експертизу, а також проводяться інші слідчі дії для встановлення всіх причин та обставин події», - повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, 9 квітня на підприємстві в селі Білокам'янка Овруцької громади стався нещасний випадок, в результаті якого загинув чоловік. Слідчі з’ясували, що під час робочого процесу на працівника впали дерев’яні брикети, житель громади отримав несумісні з життям ушкодження та помер на місці події.

Як повідомляв Житомир.info, 11 листопада 2023 року під час миття вантажівки «КрАЗ» на підприємстві Житомирської області загинув 50-річний водій. Він підняв кузов, який впав на нього. У результаті чоловік від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: травматизм поліція загинув на роботі виробничий травматизм працівник нещасний випадок Березівка бочка  
Матеріали по темі