Події

Суд обрав запобіжний захід чоловіку, який у Житомирській області вбив 93-річного пенсіонера, бо той не заплатив наперед

5 June 2024, 14:32

Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області обрав запобіжний захід 56-річному чоловіку, який 30 травня вбив 93-річного пенсіонера, бо той відмовився платити гроші за роботу наперед.

Про це 5 червня повідомляє пресслужба суду.

«4 червня до суду надійшло клопотання слідчого про застосування щодо 56-річного мешканця Звягельського району запобіжного заходу, оскільки 30 травня 2024 року вищевказаний громадянин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, прийшов до домоволодіння потерпілого, де між ними виникла сварка, в ході якої зловмисник завдав удар чоловіку в голову, після чого останній впав. Не припиняючи злочинних дій, кривдник наніс своїй жертві численні удари кулаками в область голови і тулуба та здійснив один удар скляною банкою по голові, в результаті чого лихочинець вбив потерпілого», - повідомляють у суді.

Смерть чоловіка настала внаслідок відкритої черепно-мозкової лицевої травми, множинних ран на голові, перелому кісток склепіння черепа та крововиливів речовин головного мозку.

Лиходію оголошено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачена кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Суд постановив задовольнити клопотання слідчого та застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб.

Нагадаємо, у Баранівській громаді поліцейські затримали 56-річного чоловіка. Його підозрюють у вбивстві 93-річного пенсіонера. Попередньо, того вечора підозрюваний попросив гроші за роботу, яку він мав виконати, наперед. Господар будинку відмовив, через що між ними стався конфлікт, у результаті якого молодший завдав численних ударів по голові та тулубу старшому та пішов.

Як повідомляв Житомир.info, 28 травня 2024 року у Хорошівській громаді поліцейські затримали 35-річного чоловіка, який металевим прутом вбив 59-річного знайомого та залишив його на дорозі у селі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство суд запобіжний захід Баранівка пенсіонер  
Матеріали по темі