Місто

У передмісті Житомира провели виставку собак з рекордною кількістю учасників

8 June 2024, 12:23

У приміському селі Зарічани Житомирського району 8 червня проходила виставка собак всіх порід рангу САС.

«Організатор даного заходу – Житомирський обласний осередок кінологічної спілки «Полісся». Сьогодні у нас бере участь найбільша кількість собак за всю історію Житомирщини – близько 700 собак. Цей захід проводиться кожен рік. Сьогодні наші спонсори розігрують декілька тонн призів – це корми, майже кожен наш учасник додому піде з призами. Це зоотехнічний захід рангу САС з присудженням титулу «кандидат в чемпіони України»: кращі з кращих проведуть змагання між собою в бестах (вибір кращого собаки виставки) і отримають нагороди», - розповів говорить голова Житомирського обласного осередку «Полісся» Кінологічної спілки України Богдан Патинський.

Він зауважив, що на виставці присутні собаки майже з усіх регіонів України, зокрема – власники привезли своїх улюбленців з Харкова і Херсона.

Нагадаємо, 6 травня 2023 року у Житомирі організували племінний огляд близько 40 порід собак, на виставці було понад 100 учасників.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня 2021 року на стадіоні мікрорайону Мальованка у Житомирі проходила всеукраїнська виставка собак усіх порід «Полісся-2021»: »: на виставці представили 80 порід собак, а серед учасників були гості з різних регіонів України та з-за кордону. 16 липня 2022 року у Житомирі участь у племінному огляді взяли собаки понад 30 порід.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: собака виставка Патинський кінолог 
Матеріали по темі