Події

У місті Житомирської області зі ставка дістали тіло 41-річного чоловіка, який пішов купатися і потонув

9 June 2024, 10:30

У Житомирському районі рятувальники дістали тіло людини з водойми.

Про це 9 червня повідомляє пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«8 червня о 10:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у місцевому ставку в м. Радомишль втопився 41-річний чоловік та необхідно дістати з води його тіло. Про це рятувальників сповістили очевидці, яким почувся здалеку вигук «Допоможіть!». По прибуттю до місця виклику бійці ДСНС встановили, що загиблий знаходиться на відстані 30 м від берега на поверхні. Вони дістали його з води та передали правоохоронцям», - йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, троє чоловіків неподалік водойми працювали на будівництві. Один з них пішов скупатись і тривалий час не повертався. Товариші почали шукати зниклого та в очереті на поверхні води виявили тіло чоловіка. Однак зрозумівши, що самі не впораються, покликали на допомогу односельчан, які й викликали на поміч рятувальників. Остаточні ж обставини надзвичайної події встановлять фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, поліція встановлює особу чоловіка, тіло якого виявили 4 червня 2024 року у водоймі неподалік с. Слобода-Селець Житомирського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС загиблий потопельник ставок утоплення Радомишль 
Матеріали по темі