Здоров'я

МЦ «Відновлення» відкрив у Житомирі сучасне відділення вертебрології та реабілітації

10 June 2024, 16:51

Медичний центр «Відновлення» відкрив у Житомирі сучасне відділення вертебрології та реабілітації, де спеціалізуються на лікуванні опорно-рухової системи, а саме патологій хребта, суглобів, м'язів, зв'язок та сухожилок.

Сучасний простір, де надають висококваліфіковану допомогу пацієнтам – знаходиться за адресою: вулиця Грушевського, 5в (праворуч від ТЦ "Олді"). Привітний персонал, дитячий куточок та комфортна зона очікування – все зроблено для зручності пацієнтів. Тут працює відділення вертебрології, неврології, ортопедії та реабілітації. Але найголовніше, що в медичному центрі використовують новітнє обладнання.

«Коли людину починає турбувати хрускіт у суглобах або біль ниючого характеру в суглобах при рухах – це може свідчити про такі проблеми як артроз, або тендиніти, тендопатії, коли йде запалення в сухожилках, або у зв'язочному апараті суглоба. Це може призвести до того, що процес набуває поширення, і залучаються інші структури, які лікувати значно триваліше та дорожче. Звичайно – це біль, який не дає людині почувати себе комфортно. Завдяки нашій точній діагностиці ми можемо здійснити безпосередній вплив на причину цієї проблеми, а не на симптом, прояв у вигляді болю, набряку. Усуваючи причину, людина отримує не просто знеболення, а отримує одужання і можливість повернутися до будь-яких фізичних навантажень, які вона звикла отримувати протягом свого життя», – пояснює лікар ортопед-травматолог Олександр Степанов.

У Медичному центрі «Відновлення» допомагають пацієнтам з різними захворюваннями опорно-рухової системи, використовуючи передові методи лікування. Фахівці радять людям не терпіти біль, а довіритися професіоналам, адже у медцентрі не просто лікують, а усувають проблеми.

«У нашому центрі доказові методи, тобто сучасне фізіотерапевтичне обладнання, яке практикується у всьому світі. Власне: ударно-хвильова терапія, лазер високої інтенсивності, спрямована контактна діатермія, супер індуктивна система, сухе витяжіння хребта. З таких новинок і досить кльових штук, яка ще не розвинута на Житомирщині – це редкорди. Ми закриваємо весь спектр реабілітаційних послуг», – зазначає завідувач відділення вертебрології МЦ «Відновлення», лікар вертебролог Іван Ковальчук.

У медичному центрі працюють кваліфіковані лікарі, які попри багаторічний досвіт постійно вдосконалюють свої навички. Вони допоможуть відчути полегшення, забути про біль та отримати якісну реабілітацію.

«У МЦ «Відновлення» ми займаємося реабілітацією за програмою «Державних медичних гарантій». Я хочу наголосити на важливості реабілітаційної допомоги та закцентувати на реабілітації пацієнток з раком молочної залози. На жаль, це захворювання зараз посідає одне з перших місць, і реабілітаційна допомога є невіддільною складовою усього етапу лікування. Ми надаємо повний об'єм реабілітаційних послуг, маємо все устаткування, яке потребує реабілітація. А також, наша сила у нашій команді, де працюють висококваліфіковані спеціалісти», – говорить лікарка фізичної реабілітації та медицини Наталія Поліщук.

Відділення вертебрології, неврології, ортопедії та реабілітації тепер працює за адресою: вулиця Грушевського, 5в (праворуч від ТЦ "Олді").

Записатися на прийом можна за телефоном 0800305860, на сайті https://vidnovlennya.center/.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: МЦ "Відновлення" Відновлення медичний центр реабілітація вертебрологія Степанов Ковальчук Поліщук 
Матеріали по темі