Події

Двоє чоловіків ловили рибу за допомогою 4 сіток на річці у Житомирському районі, сума збитків склала майже 120 тис. грн

11 June 2024, 13:22

На річці Тетерів у с. Карпівці Житомирського району інспектори виявили двох чоловіків, які за допомогою чотирьох сіток виловили майже 70 риб.

Про це 11 червня інформує Житомирський рибоохоронний патруль.

«Так, 11 червня 2024 року в результаті рибоохоронних заходів інспекторами Житомирського рибоохоронного патруля було виявлено двох любителів незаконної рибалки, які займалися виловом водних біоресурсів на річці Тетерів, с. Карпівці Житомирського району. За допомогою металевого човна та 4-х ліскових сіток, незаконно виловили: лин - 42 екз., окунь – 4 екз., плітка – 14 екз., карась сріблястий – 7 екз., щука - 1 екз.загальною вагою 10 кг 330 грам. Сума нарахована за шкоду рибним запасам склала 116 059 грн», - йдеться у повідомленні.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Човен металевий, рибу та сітки вилучені працівниками поліції. На обох любителів незаконної рибалки складено протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄДРДР за ч. 1 ст. 249 КК України.

Нагадаємо, 8 червня на річці Роставиця, поблизу села Паволоч Житомирського району, чоловік ловив рибу за допомогою ліскової сітки та дерев’яного човна. Сума збитків склала понад 14 тисяч гривень.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2024 року інспектори виявили пів сотні правопорушень у сфері рибальства на території Житомирської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: риба риболовля рибалка рибоохоронний патруль р.Тетерів 
Матеріали по темі