Місто

У Житомирі попрощалися із військовим, який помер в останній день травня

12 June 2024, 16:59

До Житомира на щиті повернувся військовий Юрій Якимчук, який став на захист України у жовтні 2023 року та пройшов навчання у Академії сухопутних військ ЗСУ.

Про це 12 червня повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Житомир прощається із Захисником. Якимчук Юрій Леонідович (10.10.1984 — 31.05.2024). Народився у смт. Черняхів на Житомирщині. Закінчив місцеву початкову школу. Продовжив навчання у Житомирському міському ліцеї №2. Опісля вступив до Житомирського Агротехнічного коледжу.Далі — ДУ «Житомирська політехніка». Паралельно закінчив військову кафедру ЖВІ ім. С.П. Корольова, отримавши звання молодшого лейтенанта. Працював спеціалістом із програмування комп'ютерної техніки в аграрній сфері.Захоплювався технікою, мав хист до малювання, займався футболом в університетській команді, любив музику та життя. Мав сина», - йдеться у повідомленні.

Із жовтня 2023 року — на захисті України від російських агресорів. Пройшов навчання у Академії сухопутних військ ЗСУ. Виконував бойові завдання із захисту Батьківщини.

Смерть вирвала воїна з життя 31.05.2024 року.

Нагадаємо, 6 червня до Житомира на щиті повернувся 38-річний військовослужбовець ЗСУ Ігор Бондарчук, який загинув 5 місяців тому під час виконання бойового завдання.

Як повідомляв Житомир.info, 4 червня 2024 року до Житомира на щиті повернуся 20-річний військовослужбовець ЗСУ Данило Корнілов, який загинув 26 травня під час бойового завдання. За життя військовий отримав грамоти та бойову відзнаку Міністерства оборони України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий прощання поховання військовий Якимчук 
Матеріали по темі