Події

Житель Житомирської області підібрав пароль та переказав собі через телефон знайомого майже 19 тис. грн

12 June 2024, 17:22

Звягельські поліцейські встановили причетного до викрадення грошей з банківської картки гостя.

Про це 12 червня у своєму Telegram-каналі повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Нещодавно до поліції звернувся 61-річний житель м. Баранівки з повідомленням про зникнення майже 19 тисяч гривень з його рахунку. Обставини з’ясовували правоохоронці Звягельського райвідділу поліції.Оперативники кримінальної поліції встановили, що кілька тижнів тому заявник прийшов у гості до своєї знайомої. Тоді ж він залишив свій телефон в одній із кімнат оселі та вийшов на подвір’я. Цією обставиною скористався 18-річний син господині, який взяв гаджет чоловіка та отримав доступ до банківського мобільного додатку, підібравши пароль», - йдеться у повідомленні.

Потім хлопець переказав гроші на чужі рахунки, а згодом і собі. Вже ввечері хлопець зняв кошти зі своєї картки в одному з банкоматів міста. Він свою провину визнав та розповів, що гроші витратив на власні потреби.

Нині за вказаним фактом слідчі Звягельського райвідділу розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Нагадаємо, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, 14 травня правоохоронці повідомили про підозру чоловіку, який знайшов чужу банківську картку та витратив з неї 11 тис. грн на їжу та алкоголь.

Як повідомляв Житомир.info, на початку травня 2024 року у Бердичеві поліцейські викрили причетного до крадіжки грошей: 50-річний чоловік переказав собі з чужого рахунку 19 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція крадіжка гроші додаток банк рахунок 
Матеріали по темі