Місто

Велопатрульні оштрафували водія Maserati, який у Житомирі припаркувався на місці для авто людей з інвалідністю

13 June 2024, 14:38

Житомирські патрульні штрафують водіїв, які паркуються на місцях для авто людей з інвалідністю.

Про це 13 червня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Водії, паркуючись на місцях, що призначені для автомобілів людей з інвалідністю, ви не тільки порушуєте ПДР, а й зневажаєте інших учасників дорожнього руху. До прикладу, учора водій авто Maserati, який припаркувався на місці позначеному дорожнім знаком 5.42.1 з доданою табличкою 7.17 та дорожньою розміткою 1.35, розділу 34 ПДР України, отримав від велопатрульних адміністративну постанову, де штраф — 1700 гривень», - йдеться в повідомленні.

На кожного водія, який порушив вимоги паркування, інспектори винесли адміністративні постанови за ч. 6 ст. 122 (Зупинка транспортних засобів на місцях, що позначені відповідними дорожніми знаками, на яких дозволено зупинку лише транспортних засобів, якими керують водії з інвалідністю або водії, які перевозять осіб з інвалідністю) КУпАП.

Нагадаємо, 20 квітня житомирські патрульні штрафували водіїв, які залишали свої автівки на місцях для авто людей з інвалідністю.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2023 року патрульні інформували про складені протоколи зі штрафами на водіїв, які паркувалися на місцях для людей з інвалідністю біля гіпермаркету у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: штраф патрульний авто інвалідність Maserati ПДР парковка  
Матеріали по темі