Місто

Чи підтримують житомиряни блокування TikTok на території України. Опитування

14 June 2024, 15:26

На початок 2024 року в Україні понад 16 млн користувачів зареєстровано в TikTok. Тим часом як у Facebook — близько 14 млн, а в Instagram — майже 12,5 млн. Про це свідчать дані звіту DataReportal.

На сайті Уряду 10 червня 2024 року зареєстрували петицію про заборону TikTok в Україні. Авторка петиції вважає, що ця соціальна мережа завдає шкоди українському суспільству та ставить під загрозу національну безпеку. На сьогодні вже зібрано близько 11 тисяч електронних підписів з 25 тисяч.

Ми вирішили дізнатись в житомирян чи вважають вони за потрібне блокування TikTok.

«Я вважаю, що ні, тому що молодь зараз вся знаходиться в тіктоці, розвивається. Мені здається, що це дуже хороша реклама для будь-якої справи», - каже Мішель.

«Я була б не проти, ну там є і корисні такі відео. Навіть діти наші вчаться, але є і багато чого такого, що можна було б заборонити», - говорить Надія.

«Звичайно, що ні. Багато людей заробляє в тіктоці. Для когось це просто віддушина від всіх проблем. На комфорт так, я користувач тіктока. І сиджу там, відпочиваю, до прикладу, від екзаменів», - пояснює Дар’я.

Ще більше відповідей житомирян дивіться у сюжеті.

Нагадаємо, 24 травня 2024 року ми запитали в житомирян чи знають вони значення автентичних українських слів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: соцмережа TikTok петиція опитування 
Матеріали по темі