Місто

У фонтані на пішохідній вулиці Житомира знову провалилася плитка

16 June 2024, 16:34

На вул. Михайлівській у Житомирі знову провалилися декілька плит у фонтані.

На фото видно, що поруч стоїть службовий автомобіль ДСНС.

У пресслужбі ГУ ДСНС України у Житомирській області Житомир.info повідомили, що їх працівники не причетні до утворення провалля.

Подібний інцидент на цьому фонтані трапився 8 травня. Вантажний мікроавтобус заїхав на фонтан та правим заднім колесом продавив кілька плит на ньому. На водія склали протоколи за двома статтями.

Нагадаємо, сьогодні, 16 червня, до Дня батька на Михайлівській у Житомирі організували тематичні заходи для дітей. Попри невеликий дощ, зібралося чимало людей. Рятувальники, правоохоронці та медпрацівники дали можливість дітям частково спробувати себе в їх професії, посидіти в автомобілях та провели невеликі майстеркласи.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці квітня 2024 року на Михайлівській комунальники готували улюблений фонтан житомирян до запуску, а 1 травня стало відомо, що цьогоріч фонтани у Житомирі вмикати не планують задля економії бюджетних коштів. Мер Сергій Сухомлин пояснив, що кожен рік на обслуговування фонтанів у бюджеті закладається приблизно 1,9 млн грн, але ці кошти краще витратити на придбання дронів для військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фонтан вул.Михайлівська провалля плитка 
Матеріали по темі