Місто

Рятувальники визнали, що їх автомобіль пошкодив фонтан на Михайлівській, «Житомирводоканал» порахував вартість ремонту

17 June 2024, 14:49

До Дня батька у Житомирі 16 червня організували тематичні заходи. Зокрема, дітям дали змогу посидіти в службових автомобілях поліцейських та рятувальників.

Невдовзі після цього у фонтані, де поруч стояв службовий автомобіль ДСНС, виявили провалля.

Заступник начальника головного управління ДСНС у Житомирській області Олег Держанівський в коментарі Житомир.info визнав, що фонтан на Михайлівській пошкодила автівка рятувальників, яка брала участь у заході до Дня батька.

«Благодійна організація «Карітас-Спейс» проводила захід на Михайлівській і звернулася щодо залучення нашого спеціального автомобіля. Щодо ситуації з фонтаном, то спочатку я був поінформований про те, що наша автівка не заїжджала на фонтан, але виявилося що переднім колесом по краю все ж таки вони проїхали, що, можливо, стало причиною того обсипання плитки. З приводу компенсації за руйнування фонтану, то у нас немає такої можливості, відсутня така стаття видатків», - сказав Олег Держанівський.

У пресслужбі КП «Житомирводоканал» Житомир.info розповіли, що вже порахували приблизну суму збитків.

«На фонтані пошкоджені опори під плити і пластиковий лоток. Щоб замінити опори під плити це коштуватиме нам десь близько 4 000 гривень. Лоток, там одна з ділянок, її доведеться переробляти власними силами», - розповіли у водоканалі.

Нагадаємо, 16 червня на вул. Михайлівській у Житомирі провалилися декілька плит у фонтані.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці квітня 2024 року на Михайлівській комунальники готували улюблений фонтан житомирян до запуску, а 1 травня стало відомо, що цьогоріч фонтани у Житомирі вмикати не планують задля економії бюджетних коштів. Мер Сергій Сухомлин пояснив, що кожен рік на обслуговування фонтанів у бюджеті закладається приблизно 1,9 млн грн, але ці кошти краще витратити на придбання дронів для військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фонтан вул.Михайлівська провалля плитка ДСНС Держанівський водоканал 
Матеріали по темі