Події

На перехресті у Житомирі сталася ДТП з потерпілими, патрульні забезпечують регулювання дорожнього руху (доповнено)

18 June 2024, 19:05

Ввечері 18 червня у Житомирі на перехресті вулиць Велика Бердичівська та Жуйка сталася ДТП.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info повідомили, що внаслідок ДТП є потерпілі.

«Виклик про ДТП з потерпілими надійшов близько 18-ї години. Патрульні забезпечують безпеку та регулювання дорожнього руху на місці події. Оформленням матеріалів автопригоди займатимуться слідчі», - повідомила речниця патрульної поліції Тетяна Вигівська.

Доповнення: у Житомирському районному управлінні поліції зазначили, що травми у ДТП отримали двоє пенсіонерів.

«Попередньо, сталося зіткнення автомобілів «Volkswagen» під керуванням 40-річного жителя Житомирського району та «Hyundai». У результаті ДТП було травмовано 72-річного водія та 70-річну пасажирку кросовера. Їх доставлено до лікарні. Нині на місці події працює слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції. Обставини події встановлюються», - повідомила старша інспекторка з комунікації Житомирського районного управління поліції Марина Вітвіцька.

Нагадаємо, сьогодні, 18 червня, у зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталась близько 11 години на 98 км автодороги Київ — Чоп (поблизу села Новогородецьке Житомирської області), рух транспорту був частково ускладнений в напрямку Києва та здійснювався крайньою лівою смугою. Під час ДТП загинув 44-річний водій мікроавтобуса Ford.

Як повідомляв Житомир.info,17 червня 2024 року у Житомирі на вулиці Велика Бердичівська вранці перед пішохідним переходом зіштовхнулися два легкових автомобілі. На водія авто KIA патрульні склали адміністративний протокол за порушення ПДР.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП перехрестя вул.Велика Бердичівська вул.Жуйка 
Матеріали по темі