Місто

Комунальне приміщення на Чуднівській у Житомирі викупила підприємиця за 508 тис. грн – на 6 тисяч більше стартової ціни

19 June 2024, 15:02

За результатами електронного аукціону 18 червня 2024 року укладений договір купівлі продажу об’єкта малої приватизації Житомирської міської територіальної громади – нежитлового приміщення на вул.Чуднівська, 92.

Про це 19 червня повідомляє Житомирська міська рада.

«За результатами електронного аукціону, що відбувся 03.06.2024, укладено 18.06.2024 договір купівлі-продажу нежитлового приміщення Житомирської міської територіальної громади загальною площею 85,2 кв.м, що розташоване за адресою: м. Житомир, вул. Чуднівська, 92, між Житомирською міською територіальною громадою та Дідківською Анастасією Вадимівною. Ціна, за якою придбано об’єкт приватизації, становить 508 020 гривень 84 коп., в тому числі ПДВ», - йдеться у повідомленні.

Тобто приміщення 25-річна Анастасія Дідківська викупила по 5962,7 грн за 1 кв.м.

Скриншот з оприлюдненого на «Прозорро.Продажі» договору купівлі-продажу

Нагадаємо, на аукціон з продажу нежитлового приміщення на вул. Чуднівська, 92 заявки подали двоє учасників, переможцем стала житомирянка Дідківська Анастасія Вадимівна з пропозицією 508 тис. 020,84 грн, що на 5937,24 грн більше початкової ціни.

«Вбудоване нежитлове приміщення підвального поверху житлового 5-ти поверхового будинку І групи капітальності загальною площею 85,2 кв.м розташоване в об’єкті, який фасадом виходить на вулицю Чуднівську, але вхід здійснюється із зворотного внутрішньо квартального входу. Район місця розташування характеризується високим рівнем розвитку інженерної інфраструктури. Фундамент приміщення із блоків, стіни та перегородки залізобетонні блоки, підлога бетонна плитка, перекриття та покриття залізобетонне. Інженерне забезпечення задовільне: електро-, водопостачання, водовідведення, мережа центрального опалення. будівля 1978 року побудови. Тривалий час не використовується. Знаходиться в незадовільному стані, потребує ремонтних робіт», - зазначалося в описі лота.

Скриншот з «Прозорро.Продажі»

За даним з відкритих реєстрів Анастасія Дідківська у вересні 2017 року, тобто у 18-річному віці, стала власницею ТОВ «Укрбудкомплекс». Ця фірма у вересні 2003 року була зареєстрована в Житомирі Глазуновим В'ячеславом Володимировичем – теперішнім начальником управління капітального будівництва Житомирської міської ради. ТОВ «Укрбудкомплекс» є однією з трьох фірм, що фігурують у переданій у вересні 2022 року до суду справі про привласнення коштів начальником УКБ.

Як повідомляв Житомир.info, відділ по управлінню та приватизації комунального майна Житомирської міської наприкінці травня – на початку червня 2024 року провів аукціони з продажу чотирьох комунальних об’єктів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватизація міськрада нерухомість вул.Чуднівська Дідківська договір аукціон 
Матеріали по темі