Місто

Під буфет, їдальню або пекарню: у Житомирі можна орендувати частину будівлі суду

20 June 2024, 15:18

Через систему «Прозорро.Продажі» підприємці можуть орендувати приміщення для власної справи. Якщо об’єкт державної власності, кошти від оренди надходитимуть у держбюджет. А це — підтримка економіки під час війни.

Шукаєте нерухомість для власної справи в Житомирі? На вулиці Ріхтера, 24, через онлайн-аукціон здають в оренду приміщення у підвалі будівлі суду.

Тут можна відкрити кафетерій, буфет, їдальню або пекарню. Це має бути заклад громадського харчування без продажу алкоголю, сигарет та інших тютюнових виробів.

Загальна площа — майже 230 квадратних метрів. Вхід окремий, з вулиці. Об’єкт під’єднаний до електромережі, є вода, каналізація та вентиляція. Проте опалення відсутнє. У кухонній зоні є бойлер.

Стартова орендна плата становить понад 1,3 тисячі гривень на місяць. Подавати заявки на участь в онлайн-аукціоні можна до 26 червня. Торги відбудуться 27 червня.

Як знайти потрібний об’єкт на «Прозорро.Продажі»?

В онлайн-аукціонах можуть взяти участь як фізичні, так і юридичні особи. Щоб знайти приміщення державної або комунальної власності для оренди, потрібно:

  • зайти на сайт «Прозорро.Продажі», обрати розділ «Аукціони», далі — «Оренда державного та комунального майна»;
  • налаштувати систему фільтрів і вибрати потрібний об’єкт;
  • зареєструватись на одному з акредитованих у системі майданчиків, подати заявку на участь;
  • оплатити реєстраційний та гарантійний внески;
  • взяти участь в аукціоні та зробити переможну ставку;
  • підписати протокол і договір оренди.

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: оренда приміщення Прозорро.Продажі аукціон 
Матеріали по темі