Місто

«Житомирводоканал» замінив 200 метрів водопровідної мережі, яка прослужить мінімум 50 років

21 June 2024, 11:43

Комунальне підприємство «Житомирводоканал» завершило реконструкцію водопровідної мережі на провулку Енергетичному.

Про це 21 червня повідомляє пресслужба КП «Житомирводоканал».

«Завершили переклали 200 м водопровідної мережі d 450 мм (160 м безтраншейним методом («труба в трубі»), 40 м – відкритим способом), змонтували 3 колодязі, замінили запірну арматуру. Роботи тривали протягом тижня. Не обійшлося без труднощів: час від часу розкопки затоплювали зливи, під час роботи вийшов з ладу зварювальний агрегат для зварювання стиків поліетиленових труб, проте з роботами вдалося впоратися навіть швидше, ніж очікували. Новенька поліетиленова труба прослужить місту щонайменше 50 років, маючи при цьому неоціненні переваги перед чавунними та сталевими трубами: стійкість до корозії і високу опірність гідравлічним ударам», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Житомирі з 9:00 год 20 червня до 5:00 год 21 червня проводилися роботи із під'єднання нової ділянки трубопроводу до водогону міста та введення її в експлуатацію.

Як повідомляв Житомир.info, нагадаємо, через заміну ділянки водогону комунальники анонсували, що у Житомирі на Польовій та ще низці вулиць півтори доби не буде води. Роботи розпочалися о 9.00 год 11 травня, а о 18.00 год 12 червня подачу води мали відновити. Крім того, впродовж 7-10 днів, протягом яких тривали роботи, за цими адресами та на вул. Корольова й у міській промзоні був знижений тиск води.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал реконструкція Житомирводоканал Енергетичний трубопровід  
Матеріали по темі