Місто

Правоохоронці перевіряють повідомлення про мінування Житомирської міської ради

24 June 2024, 12:09

Правоохоронці 24 червня перевіряють повідомлення про мінування Житомирської міської ради, з приміщення евакуювали людей, поруч споруди перебувають відповідні служби.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

У Житомирському районному управлінні поліції підтвердили інформацію про перевірку повідомлення щодо мінування міськради.

«24 червня близько 10:30 до поліції надійшло звернення про можливе мінування приміщення Житомирської міської ради. Таке повідомлення отримали представники міськради з телефонного дзвінка невідомої особи. На місце події відразу виїхали слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції та вибухотехніки. Нині проводиться евакуація людей та обстеження приміщення», - повідомила старша інспекторка з комунікації Житомирського районного управління поліції Марина Вітвіцька.

Нагадаємо, у Житомирі удень 28 квітня правоохоронні перевіряли повідомлення про мінування торговельного центру «Metro». З ТЦ евакуювали відвідувачів та працівників.

Як повідомляв Житомир.info, 17 квітня 2024 року відвідувачів та працівників ТРЦ «Глобал» у Житомирі евакуйовували через повідомлення про замінування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мінування міськрада замінування Вітвіцька  
Матеріали по темі