Новини компаній

Завдання, які краще виконувати на iPhone 12, ніж на комп'ютері

26 June 2024, 09:50

Особисте і ділове життя сучасних людей майже кожного дня проходить за ноутбуком. Але довго всидіти в одному положенні не тільки важко, а й шкідливо для здоров'я. Самий час замислитись про гарний смартфон, який з легкістю замінить ноутбук. Альтернатива є — це iPhone 12. Повний асортимент моделей серії легко подивитися на сторінці айфон 12, але варто розібратися, які задачі смартфон виконає краще за комп'ютер. Загальна кількість таких завдань — п'ять.

Опрацювання пошти та оформлення документації

Будь-яка професійна діяльність майже завжди починається з ранкової перевірки пошти. Звичайно, зі смартфона це робити зручніше, ніж на ПК чи ноутбуці. Щоб їх увімкнути і зайти на потрібну вкладку, знадобиться багато часу в порівнянні з декількома торканнями пальця до екрана.

Часто бувають моменти, коли якийсь документ потрібно передати негайно. Що робити, коли людина в дорозі? Виручить iPhone 12. У ньому достатньо місця для збереження великої кількості файлів. Програмне забезпечення пропонує застосунки для створення та редагування документації.

Планування і контроль фінансових витрат

Коли у людини багато справ, все тримати в голові доволі важко. Для запису можна використовувати щоденник, але носити його завжди з собою незручно. Інша річ — компактний смартфон. Він не займає багато місця, але ефективно розв'язує проблему планування. Це можливо завдяки таким застосункам:

  • «Нагадування» — списки справ, візитів, закупівлі тощо зі встановленням таймера дедлайну;
  • «Помітки» — для записів, малюнків, фото, відео або посилань.

«Гаманець» дозволяє здійснювати повний контроль за фінансами. Застосунок зберігає номери дебетових, кредитних та дисконтних карток. За його допомогою можна розраховуватися в магазинах, кафе, інших закладах. При цьому картку при собі мати необов'язково — щоб здійснити оплату, достатньо піднести телефон до термінала.

Створення контенту

З iPhone 12 легко робити фото і відео високої якості. Такі можливості стають у пригоді, коли необхідно створити контент для власної або бізнес-сторінки. Камери швидко перемикаються між режимами, гарно фокусуються та мінімізують вірогідність появи змазаних кадрів. Навіть у складних умовах фото виходять чіткими, деталізованими, з повноцінною передачею кольорів. Камери можна застосовувати не тільки вдень, а й вночі або при недостатньому освітленні.

Переваги роботи на смартфоні безсумнівні. Гаджет легко вирішує багато завдань, виконання яких на комп'ютері зайняло б набагато більше часу. Головні привілеї користувачів iPhone 12 — зручність, малі габарити та можливість доступу з будь-якого місця. Смартфон надає змогу працювати на відстані, вчасно відповідати на повідомлення, планувати свій час та контролювати фінанси.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі