Суспільство

«До борщу завжди печемо пампушки», - що готують кухарі десантникам з житомирської бригади

27 June 2024, 12:56

Служба зв'язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України 27 червня опублікувала відео про роботу кухарів, які готують їжу для десантників.

«Кухарі 95-ї бригади починають свій день до сходу сонця, щоб приготувати смачну їжу славетним десантникам. Сьогодні ми привідкриваємо завісу життя бригадних кухарів і покажемо місце, де для наших захисників готують їжу, яка не тільки вгамовує голод, а й наближає нашу перемогу. Разом до Перемоги», - йдеться в дописі.

«Кожного дня я прокидаюся о 4.30 год і, поки всі сплять, ми працюємо. Сьогодні пшоняна каша з фетою, салат з капусти з огірками, запіканка, запечена курка, нарізка. А на свята у нас зовсім інше меню, стараємося зробити святкові страви. Наприклад, буває «Олів’є», «Шуба», голубці, відбивні з ананасом з сиром, холодець, ковбасу пекли домашню на свято, заливне, вареники самі робимо», - розповідає кухарка 95-ї бригади.

«У нас сьогодні в меню є борщ і до борщу ми завжди готуємо пампушки. Замішуємо ми їх зранку, щоб встигнути до обіду напекти достатню кількість», - каже кухар бригади.

Нагадаємо, 23 червня 148 окрема артилерійська бригада ДШВ ЗСУ опублікували відео, де аеророзвідники розповідають про особливості своєї роботи.

Як повідомляв Житомир.info, випуск програми «Легендарні воїни» «5 каналу» від 18 квітня 2024 року, у якій розповідають про Сили оборони України, присвятили житомирській 95-й окремій десантно-штурмовій Поліській бригаді ДШВ ЗС України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бригада 95 бригада кухар ДШВ десантник ЗСУ їжа війна  
Матеріали по темі