Місто

Через п’ять років після відкриття житомирського стадіону вже шукають підрядника для ремонту бігових доріжок за 1,1 млн грн

28 June 2024, 15:13

Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з футболу «Полісся» Житомирської міської ради шукає підрядника для поточного ремонту бігових доріжок стадіону «Спартак Арена».

Відповідне оголошення 26 червня оприлюднене в системі «Прозорро».

«Послуги з поточного ремонту бігових доріжок стадіону «Спартак Арена» м. Житомир (площа ремонту – 1544,1 кв.м). Оновлення верхнього слою бігових доріжок (спрей система), розмітка бігових доріжок», - зазначається в описі предмета закупівлі.

Очікувана вартість поточного ремонту доріжок – 1 млн 100 тис. грн.

Торги заплановані на 5 липня, роботи мають бути виконані до 30 серпня 2024 року.

Нагадаємо, 22 серпня 2019 року у Житомирі урочисто відкрили стадіон «Спартак Арена», на реконструкцію якого витратили близько 45 мільйонів гривень з Державного фонду регіонального розвитку, міського бюджету і ФФУ.

Зауважимо, що в договорі з житомирською фірмою «Комунальник», яка робила реконструкцію стадіону «Спартак», був вказаний гарантійний термін експлуатації 10 років.

Скриншот з договору

Як повідомляв Житомир.info, у 2021 році на житомирському стадіоні «Спартак Арена», де міг займатися будь-хто, збиралися запровадити карткову систему.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бігова доріжка тендер стадіон ремонт Спартак Арена ДЮСШ 
Матеріали по темі