Події

На півночі Житомирської області трактор з’їхав з дороги та перекинувся, 58-річний водій загинув

28 June 2024, 16:01

На Олевщині поліція встановлює обставини загибелі водія трактора в ДТП.

Про це 28 червня повідомляє Коростенське районне управління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 червня близько 21:15 на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, поблизу села Білокоровичів. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Попередньо, водій трактора «Xingtai», 58-річний житель Білокоровицької громади, рухаючись у напрямку села Миколаївки, не впорався з керуванням, виїхав за межі дороги та перекинувся», - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям.

Слідчі відділення поліції №2 (м. Олевськ) Коростенського райуправління розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

«Шановні учасники дорожнього руху! Поліція вкотре закликає до неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Пам’ятайте: темна пора доби є одним із чинників, що підвищує ризик потрапляння у ДТП. Відтак при керуванні транспортними засобами в умовах недостатньої видимості будьте максимально уважні. Обов’язково рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями. Користуйтеся захисними пристосуваннями (пасками безпеки, мотошоломами тощо), дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість», - повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, вдень 28 червня на майдані Корольова у Житомирі сталася ДТП за участі Nissan та Skoda.

Як повідомляв Житомир.info,25 квітня 2023 року на трасі Київ-Чоп біля села Дідовичі Звягельського району сталася ДТП з потерпілими. Водій автомобіля DAF, рухаючись у сторону м. Рівного, здійснив зіткнення з трактором Т-150 під керуванням 62-річного жителя с. Калинівки. Керманич трактора отримав травми та був госпіталізований до реанімаційного відділення Звягельської багатопрофільної лікарні. Водій трактора помер, жителю Рівненщини, який перебував за кермом DAF та спричинив ДТП, присудили 3 роки позбавлення волі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП трактор тракторист смертельна ДТП поліція Олевськ Білокоровичі  
Матеріали по темі