Місто

Житомирські екологи відібрали проби ґрунту поблизу обласного ліцею на Мар’янівці

1 July 2024, 11:15

Державна екологічна інспекція Поліського округу проводить дослідження проб ґрунту, відібраного в районі Мар'янівки у Житомирі.

Про це 1 липня повідомляє пресслужба Держекоінспекції.

«28 червня 2024 року, реагуючи на повідомлення у соцмережах про ймовірне забруднення нечистотами ґрунту у районі Житомирського обласного ліцею Житомирської обласної ради (Житомир, вул. Саєнка, 536), фахівці Державної екологічної інспекції Поліського округу виїхали на місце. Спеціалісти відділу інструментально-лабораторного контролю з метою встановлення факту ймовірного забруднення ґрунту відібрали проби ґрунту для подальшого дослідження», - йдеться в повідомленні.

У разі виявлення перевищення показників Інспекцією надалі буде вжито заходів реагування відповідно до вимог чинного законодавства.

Нагадаємо, 5 червня у Житомирі фахівці Держекоінспекції відібрали проби води для дослідження на предмет забруднення нечистотами річки Кам’янка.

Як повідомляв Житомир.info,21 червня 2024 року екологи виїжджали на вулицю Івана Гонти у Житомирі, де напередодні прорвало напірний колектор водоканалу. Фахівці відібрали ґрунти й воду для досліджень та обрахування збитків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: еколог проба ґрунту ліцей Мар'янівка Саєнка нечистоти Держекоінспекція  
Матеріали по темі