Події

Житель села Житомирського району вирощував на своєму городі 1500 рослин конопель

1 July 2024, 12:51

Черняхівські поліцейські вилучили рослини конопель з обійстя жителя громади. Увечері 29 червня патрульні сектору реагування відділу поліцейської діяльності №1 (смт Черняхів) Житомирського райуправління під час роботи у селі Бежеві отримали інформацію щодо ймовірного вирощування нарковмісних рослин 48-річним місцевим жителем. Під час перевірки правоохоронці виявили підтвердження протиправної діяльності чоловіка, адже на присадибній ділянці поміж городиною було висіяно значну кількість рослин конопель.

Про це 1 липня інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Тож патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу Житомирського райуправління поліції. Правоохоронці вилучили близько 1500 нарковмісних рослин і направили їх для проведення експертного дослідження. Нині поліцейські проводять досудове розслідування у межах відкритого за ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) КК України кримінального провадження», - йдеться в повідомленні.

За чинним законодавством незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості 500 і більше рослин чи конопель у кількості 50 і більше рослин караються позбавленням волі на строк від 3 до 7 років.

Нагадаємо, 24 червня правоохоронці викрили 44-річного жителя Сінгурів Житомирського району, який вирощував у теплиці майже 200 рослин конопель.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2024 року правоохоронці викрили 37-річного житомирянина, яикй під парканом власного будинку на Польовій вирощував понад 113 рослин конопель. Поліцейським він пояснив, що вирощує зілля для власного споживання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коноплі канабіс наркотик марихуана Черняхів конопля поліція  
Матеріали по темі