Суспільство

У складі збірної команди України житомирська спортсменка здобула «срібло» на чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное

1 July 2024, 14:38

У Словаччині з 26 по 30 червня відбувся чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед молоді до 23 років.

Про це 1 липня повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«З 26 по 30 червня 2024 року у м. Братислава (Словаччина) відбувся Чемпіонат Європи серед молоді до 23 років», - йдеться у повідомленні.

В складі збірної команди України житомирські спортсменки здобули наступні нагороди:

2 місце - Рибак Діана (дистанція К1-200 метрів);

6 місце - Сніжана Сталінова (дистанція К1 500 м).

Зазначимо, що 26 червня пресслужба Федерації каное України інформувала про те, що спортсмени з 36 країн стартують на чемпіонаті Європи з веслування на байдарках і каное серед юніорів та молоді до 23 років. Протягом чотирьох змагальних днів з 27 по 30 червня спортсмени боролися за медалі 2024 ECA Junior and U23 Canoe Sprint European Championships у Братиславі – Земнік (Словаччина). Україну представляли 38 спортсменів на чолі зі старшим тренером збірної команди з резерву Юлією Мельник. Наші веслувальники стартували у 37 видах програми.

Нагадаємо, з 24 по 26 травня в м. Познань (Польща) відбувся Кубок світу з веслування на байдарках і каное. Дві житомирські спортсменки вибороли «золото» та «срібло».

Як повідомляв Житомир.info, з 22 по 27 травня 2024 року в м. Умань відбувся чемпіонат України серед юніорів та молоді до 23 років з веслування на байдарках і каное. Спортсменки з Житомирщини Діана Рибак і Сніжана Сталінова завоювали все «золото» жіночої програми та пройшли на Чемпіонат Європи, який відбудеться в місті Братислава, Словаччина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт змагання чемпіонат веслування каное байдарка 
Матеріали по темі