Суспільство

У Брусилові під бізнес можна приватизувати недобудовану школу

2 July 2024, 11:06

Шукаєте нерухомість для власної справи? У системі «Прозорро.Продажі» є сотні об’єктів у різних регіонах України, доступних для приватизації, зокрема й у Житомирській області. Придбати їх можна за ринковою ціною.

У Брусилові Житомирської області на вулиці Грушевського, 21, пропонують приватизувати недобудовану школу. Рівень готовності об’єкта — 2%, частково є фундамент зі збірних залізобетонних блоків. Новий власник може звести іншу будівлю на цьому місці та організувати простір для втілення будь-яких бізнес-ідей. Цільове призначення не обмежене.

Загальна площа забудови — становить понад 3 800 квадратних метрів. Об'єкт розташований на околиці селища. Він не охороняється, не огороджений, територія заросла деревами та кущами. Інженерні комунікації відсутні. Земельна ділянка під нерухоме майно окремо не відведена.

У селищі створені сприятливі умови для розвитку бізнесу: працюють хлібозавод та маслозавод, компанія «Брусилівські ковбаси», фабрика канцтоварів «Папірус» та українське-німецьке підприємство з виробництва фарб «Файдал УА».

Лот виставляється повторно, його стартова вартість — понад 330 тисяч гривень. Подавати цінові пропозиції можна до 9 липня включно, онлайн-аукціон відбудеться 10 липня.

Переваги приватизації через «Прозорро.Продажі»

Для держави приватизація — це можливість збільшити надходження до бюджету через ефективне управління майном. Так, з вересня 2022 року від приватизації державного майна через «Прозорро.Продажі» вдалось залучити 5,7 мільярда гривень.

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: приватизація нерухомість аукціон будівля Прозорро продаж Прозорро.Продажі  
Матеріали по темі