Суспільство

Майже 2000 абонентів у Житомирській області залишились без електрики через негоду

2 July 2024, 11:49

В Україні внаслідок нічної грози у понад 240 населених пунктах відсутнє електропостачання, з-поміж них через негоду без світла залишились й жителі Житомирської області.

Про наслідки негоди 2 липня повідомляє Міністерство енергетики України.

«Через грози станом на 9:00 знеструмлено 245 населених пунктів. Найбільше – 101 - на Хмельниччині. Також через негоду без світла абоненти Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Житомирської областей», - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що в АТ «Житомиробленерго» у коментарі Житомир.info розповіли, що на ранок 2 липня через негоду у Житомирській області знеструмлені 12 населених пунктів: Баранівський РЕМ – 2 населених пункти, Житомирський РЕМ – 8, Олевський РЕМ – 2. Усього 1971 абонент АТ «Житомиробленерго» поки що без електрики. На місці працюють бригади, невдовзі електропостачання відновлять», - розповіли в АТ «Житомиробленерго».

Нагадаємо, 28 червня у центрі Житомира на вулицях Київській, Східній та Івана Мазепи орієнтовно удень не було електропостачання. Магазини та аптеки увімкнули генератори, електротранспорт став, світлофори не працювали.

Як повідомляв Житомир.info, 15 квітня 2024 року у Житомирській області через негоду без електропостачання залишилися близько тисячі споживачів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: електропостачання негода знеструмлення Житомиробленерго електрика гроза дощ світло енергетик  
Матеріали по темі