Події

Рятувальники тричі за добу прибирали повалені негодою дерева на дорогах Житомирської області

3 July 2024, 11:49

За добу рятувальники тричі залучалися до прибирання повалених негодою дерев.

Про це 3 липня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«2 липня о 17:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність прибрати дерево, яке впало на дорозі поблизу с. Кам'янка Оліївської територіальної громади Житомирського району та повністю перекрило рух для транспорту. Бійці ДСНС розрізали та розтягнули повалене негодою дерево та звільнили проїжджу частину. О 19:18 рятувальники виїхали для прибирання дерева, яке пошкодило лінії електропередач та перекрило дорогу у с. Радчиці Овруцької територіальної громади Коростенського району», - йдеться в повідомленні.

Загалом упродовж доби рятувальники прибрали три дерева, повалених сильними поривами вітру.

«До того ж станом на 06:00 год внаслідок негоди та спрацювання автоматики на території області без електропостачання залишаються 4 населених пункти у Житомирському районі. Наразі проводяться відновлювальні роботи», - повідомляють рятувальники.

Нагадаємо, 11 червня упродовж доби надзвичайники ліквідовували наслідки негоди, що вирувала на території області: прибирали повалені дерева та відкачували воду в підтоплених будинках. Того дня через буревій 10 населених пунктів Житомирської області залишилися без електрики.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 4 червня 2024 року у Житомирі рятувальники допомагали прибрати дерево на вулиці Юрія Вороного, яке внаслідок поривів вітру впало на поруч припаркований автомобіль та пошкодило його дах.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: негода ДСНС рятувальник дерево дорога  
Матеріали по темі