Події

За добу рятувальники прибрали 6 повалених дерев та 3 рази відкачували воду у Житомирській області

4 July 2024, 12:51

Рятувальники прибрали 6 повалених негодою дерев та відкачали воду з прибудинкових територій.

Про це 4 липня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Через погіршення погодних умов, що супроводжувалося поривами вітру, рятувальники тричі виїжджали 3 липня на виклики, пов'язані з падінням дерев та гілля на дороги. Події сталися у с.Будичани, Троянів та Глезне Житомирського району. А в обласному центрі дерево впало на допоміжну споруду у приватному секторі», - йдеться у повідомленні.

Загалом упродовж доби бійці ДСНС розрізали та оперативно прибрали 6 повалених негодою дерев, що дозволило відновити рух автошляхами та запобігти нещасним випадкам.

Також рятувальники відкачали 20 м.куб. води з трьох прибудинкових територій у м.Коростень, Любарській та Миропільській громадах.

Нагадаємо, 2 липня в Іршанській громаді поліцейські звільняли дорогу від повалених дерев, а рятувальники тричі залучалися до ліквідації наслідків негоди. Зокрема, поблизу с. Кам'янка Оліївської територіальної громади Житомирського району дерево повністю перекрило рух для транспорту.

Як повідомляв Житомир.info, 11 червня 2024 року упродовж доби надзвичайники ліквідовували наслідки негоди, що вирувала на території області: прибирали повалені дерева та відкачували воду в підтоплених будинках. Того дня через буревій 10 населених пунктів Житомирської області залишилися без електрики.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник негода дерево затоплення відкачування води 
Матеріали по темі