Місто

У Житомирі до кінця року планують відкрити новий торговий центр на проспекті Незалежності

4 July 2024, 14:12

Компанія UTG закінчила розробку концепції для ТЦ «Рlace» у місті Житомир.

Про підписання договору ексклюзивного брокериджу нового торгового центру 4 липня 2024 року повідомила Українська торгова гільдія (UTG).

«Новий об’єкт розташований на проспекті Незалежності. Його загальна площа складе 4144 кв.м, з яких орендна – 3211 кв.м. UTG виступає ексклюзивним брокером проекту. Відкриття ТЦ PLACE заплановано на кінець поточного року. Новий торговий центр PLACE розташується на головній магістралі з центру міста до північних мікрорайонів. Завдяки чому біля ТЦ спостерігатиметься насичений автомобільний та пішохідний потік. Також локація характеризується насиченою соціальною та транспортною інфраструктурою та знаходиться в оточенні житлової забудови. Серед головних орендарів ТЦ: продовольчий супермаркет АТБ, універмаг одягу, магазин електроніки, аптека і кафе. Новий ТЦ стане місцем, де мешканці сусідніх мікрорайонів зможуть з комфортом зробити щоденні покупки», - йдеться у повідомленні.


Довідка: За участю компанії UTG відкритий кожен другий ТЦ країни і здано в оренду дві третини комерційних площ в Україні загальною площею 5 млн кв. м. Зокрема, у Житомирі компанія співпрацює з ТРЦ «Глобал».

Нагадаємо, у Житомирі є до десятка торгових центрів, кому вони належали на кінець 2020 року – читайте тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТЦ проспект Незалежності торговий центр  
Матеріали по темі