Події

Поліцейські встановлюють особу жінки, яка загинула вночі під час ДТП у Житомирській області

5 July 2024, 11:17

Поліцейські встановлюють особу загиблої у ДТП жінки на автошляху Київ-Чоп. Подія сталася 5 липня опівночі на 243 км траси, поблизу с. Дідовичі, Звягельської громади. На місці працювали слідчо-оперативні групи Звягельського райуправління поліції та Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Про це 5 липня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що 49-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», житель Рівненщини, здійснив наїзд на жінку, яка знаходилась на проїзній частині дороги. Унаслідок ДТП пішохід отримала травми, несумісні з життям», - йдеться в повідомленні.

Нині поліцейські встановлюють особу загиблої та обставини події у межах розпочатого розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Водночас поліцейські звертаються до громадян допомогти встановити особу загиблої жінки.

Її прикмети: на вигляд понад 40 років, волосся темне з сивиною. Була одягнена у синю картату сорочку, зелену (кольору хакі) куртку зі світлим коміром, темний низ.

«Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо події та особи загиблої жінки, повідомте за номером (073) 773 73 79 чи на спецлінію 102 або зверніться до найближчого відділку поліції», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, слідчі поліції розшукують свідків смертельної ДТП у Житомирському районі. Трагічна автотроща сталася зранку 18 червня на трасі Київ-Чоп у Старосілецькій громаді, неподалік села Новогородецького.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: встановлення особи ДТП розшук наїзд пішохід наїзд на пішохода смертельна ДТП поліція Звягель Дідовичі  
Матеріали по темі