Суспільство

У перший день чемпіонату Європи з веслування на човнах «Дракон» житомирські команди здобули 4 «золота» та «срібло»

5 July 2024, 12:10

У перший день змагань, 4 липня, на чемпіонаті Європи з веслування на човнах «Дракон» українські екіпажі, сформовані з житомирських спортсменів, стали переможцями та призерами.

Про це 5 липня повідомила у facebook начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук.

«Наші збірники на чемпіонаті Європи вже показують найвищий рівень, тримаючи першість в турнірній таблиці:

І місце – 1000 м (мікс);

І місце – 1000 м прем’єр-мікс;

І місце – 1000 м мікс (юніори ч.);

ІІ місце – 1000 м мікс (юніори жінки)», - повідомляє Ірина Ковальчук.

Також у розділі «парадрагон» І місце на дистанції 1000 м здобули наші ветерани.

«Честь ветеранів відстоювали такі спортсмени: Швецов Олександр, Корчемний Олександр, Зябліцев Вадим, Ткач Володимир, Ковалишин Анатолій, Кондратенко Олександр,Бобров Віктор, Лисак Юрій, Луценко Олександр, Степаненко Валентин. Вітаємо наших переможців та бажаємо подальших перемог», - розповіла Ірина Ковальчук.


Нагадаємо, 4 липня житомирська команда парадрагон здобула першу перемогу на чемпіонаті Європи з веслування на човнах «Дракон». Також «золото» виборола й житомирська команда юніорів.

Як повідомляв Житомир.info, 27 червня 2024 року у відео сюжеті ми розповідали про те, що у Житомирі перша в Україні команда парадрагон готується до чемпіонату Європи з веслування на човнах «Дракон». Це об'єднана команда, до складу якої входять досвідчені спортсмени та ветерани з Житомирщини, які мають інвалідність внаслідок війни.

Житомирські спортсмени четвертий рік поспіль посідають 1 місце у всеукраїнському рейтингу веслування на човнах «Дракон». У 2023 році житомирські спортсмени набрали 56555,00 залікових балів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: драгонбот чемпіонат параграгон юніор спортсмен дракон Ковальчук медаль веслування ветеран Швецов  
Матеріали по темі