Суспільство

Житомиряни у складі збірної України стали чемпіонами Європи з веслування на човнах «Дракон»

8 July 2024, 09:32

На чемпіонаті Європи з веслування на човнах «Дракон», що проходив у Чехії, збірна команда Україна здобула перше місце медального заліку.

Про це 8 липня повідомила пресслужба управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

«Перше місце медального заліку чемпіонату Європи з веслування на човнах «Дракон» в Чехії (4-7 липня 2024). 29 золотих, 27 срібних, 7 бронзових нагород», - йдеться у повідомленні.

Збірна України складалась з 220 спортсменів, з них - 66 учасників – житомиряни.

Нагадаємо, у перший день змагань, 4 липня, на чемпіонаті Європи з веслування на човнах «Дракон» українські екіпажі, сформовані з житомирських спортсменів, здобули 4 «золота» та «срібло». Житомирська команда парадрагон здобула першу перемогу на чемпіонаті Європи з веслування на човнах «Дракон». Також «золото» виборола й житомирська команда юніорів.

Як повідомляв Житомир.info, 27 червня 2024 року у відео сюжеті ми розповідали про те, що у Житомирі перша в Україні команда парадрагон готується до чемпіонату Європи з веслування на човнах «Дракон». Це об'єднана команда, до складу якої входять досвідчені спортсмени та ветерани з Житомирщини, які мають інвалідність внаслідок війни.

Житомирські спортсмени четвертий рік поспіль посідають 1 місце у всеукраїнському рейтингу веслування на човнах «Дракон». У 2023 році житомирські спортсмени набрали 56555,00 залікових балів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт змагання чемпіонат Європи веслування Дракон парадрагон 
Матеріали по темі