Місто

Цьогоріч житомирський турнір «Teteriv open» присвятять загиблому військовому, збиратимуть кошти на дрони

8 July 2024, 13:22

З 13 по 14 липня у Житомирі в гідропарку стартує турнір з плавання на відкритій воді «Teteriv open».

Про це 3 липня на своїй сторінці у Facebook повідомив голова відокремленого підрозділу Федерації плавання України в Житомирі Микола Крук.

«Привіт всім, особливо, плавцям категорії МАСТЕРС, юним спортсменам і всім любителям плавання на відкритій воді… 13-14 липня у Житомирі, стартує традиційний Турнір з плавання на відкритій воді "TETERIV OPEN" 2024. Тому, всім хто ще вагається, радимо швидше зареєструватися, бо реєстрація завершується 10 липня і до зустрічі у міському Гідропарку», - написав Микола Крук.


Скриншот зі сторінки у Facebook Миколи Крука

У коментарі Житомир.info Микола Крук розповів, що цього року на турнірі будуть нові дистанції для професійних спортсменів та спортсменів категорії «Мастерс».

«13 липня в акваторії міського гідропарку відбудеться дев’ятий всеукраїнський турнір на відкритій воді «Teteriv open». Цього року родзинкам є дистанції 9 км, якої ще не було в нашій програмі, 4,5 км й 1,5 км для професійних спортсменів та спортсменів категорії «Мастерс». Для юних любителів плавання передбачені дистанції 600 й 300 метрів. Цьогоріч турнір буде присвячений світлій пам’яті нашого побратима, який в минулому році відкривав цей турнір, брав участь у його проведені та організації - Ігорю Думі, позивний «Іспанець», який загинув у грудні під час виконання бойового завдання. Під час турніру буде проводитися збір коштів на дрони для ССО. Очікується, що участь візьмуть близько 250-300 спортсменів», - сказав Микола Крук.

Реквізити для онлайн-збору:

4149629351302674 Юлія Толмачова

https://send.monobank.ua/jar/7nTNp2QSo5

PayPal shulasports@yahoo.com

Нагадаємо, 21 грудня до Житомира на щиті повернувся захисник Ігор Дума, який загинув 10 грудня внаслідок мінометного обстрілу росіянами.

Як повідомляв Житомир.info, 8 липня 2023 року у житомирському гідропарку стартував турнір з плавання на відкритій воді «Teteriv open». Упродовж двох днів спортсмени в різних категоріях запливали у кількох дистанціях – від 300 м до 6 км. Крім популяризації плавання, турнір мав і благодійну мету: плавці збирали гроші на квадрокоптер для військових. 9 липня 2023 року пресслужба міської ради оприлюднила результати змагань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт змагання плавання гідропарк Teteriv open Крук Дума 
Матеріали по темі