Події

На залізничних коліях у громаді Житомирської області електропотяг на смерть збив 65-річного чоловіка

9 July 2024, 13:08

Звягельські поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка на залізничних коліях. Подія сталася зранку 8 липня поблизу с. Рихальського Чижівської громади. На місці працювали правоохоронці Звягельського райвідділу.

Про це 9 липня інформує Звягельський районний відділ поліції.

«Попередньо, електротяг здійснив наїзд на 65-річного жителя громади, який перетинав залізничні колії. На жаль, від отриманих травм чоловік загинув», - йдеться в повідомленні.

Нині відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.

«Шановні громадяни, переходьте залізничні колії тільки у встановлених для цього місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди тощо). Перед тим, як увійти в небезпечну зону, впевніться у відсутності потяга. Стежте за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, електропоїзда тощо при наближенні до перону чи платформи та подбайте про безпечну відстань під час проходження потяга», - підсумовують правоохоронці.

Нагадаємо, 15 квітня у Попільні вантажний потяг збив чоловіка, який намагався перетнути колії. У результаті потерпілий, 48-річний місцевий житель, отримав травми та був доставлений до місцевої лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 29 березня 2024 року на залізничному переїзді у с. Чорнорудці Вчорайшенської громади електропотяг на смерть збив 17-річну дівчину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: залізниця колія Рихальське електропотяг Чижівська громада поліція наїзд загиблий  
Матеріали по темі