Місто

У Житомирі на Польовій будують ще один ринок, влада каже – все законно

10 July 2024, 11:05

У Житомирі на нижній Польовій, біля колишнього ФОКу будують новий ринок.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

Місцеві мешканці переймаються, чи законне будівництво, в коментарі Житомир.info 10 липня перша заступниця мера Світлана Ольшанська запевнила, що всі необхідні дозволи є.

«Земельна ділянка перебуває в оренді, договір оренди чинний. Видані містобудівні умови та обмеження. Будує користувач земельної ділянки – ТОВ «Маген». Містобудівні умови видані під капітальне будівництво торгівельних рядів», - сказала Світлана Ольшанська.

Зауважимо, що з травня 2023 року в будівлі ФОКу працює супермаркет «Фора».

Нагадаємо, ТОВ «Маген Україна» є власником фізкультурно-оздоровчого комплексу (ФОК) на вул.Кібальчича, 9, який відкрили в травні 2008 року. На той час власниками фірми були Сергій Сухомлин і Олена Веретельник – дружина Олександра Рабіновича, у 2015 році Сухомлин розповідав, що загальна вартість будівництва ФОКу складала приблизно 6 млн доларів, власники вкладали власні кошти та брали кредити, які виплачували майже десять років. Згодом замість обраного мером Сергія Сухомлина співвласником фірми стала його дружина Світлана Сухомлин, зараз власниками фірми є Олена Веретельник та Тетяна Нікітіч (депутатка Житомирської облради від «Європейської Солідарності»), а Олександр Рабінович – керівник.

В жовтні 2020 року Олександр Рабінович, який на місцевих виборах цього ж року був обраний депутатом Житомирської облради від «Європейської Солідарності», зареєстрував власне ТОВ «Маген» з юридичною адресою на вул.Кібальчича, 9.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на Польовій є два ринки, які належать ТОВ «Сімейний Торговий Дім»: на вул. Вітрука, 41-б – «Сімейний», на вул. Вітрука, 12-в – «Молодіжний».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ринок Польова Рабінович будівництво Ольшанська ФОК  
Матеріали по темі