Події

Правоохоронці встановлюють особу чоловіка, тіло якого виявили у кар’єрі на базі відпочинку у Житомирській області (доповнено)

10 July 2024, 15:27

В Овруцькій громаді на базі відпочинку «Голубе озеро» виявили тіло потопельника.

Про це 10 липня на своїй сторінці у Facebook повідомили рятувальники Овруччини.

«Сьогодні близько 13-ї години на пункт зв’язку пожежно-рятувального підрозділу від співробітників поліції надійшла інформація про пригоду на воді. Подія сталася на базі відпочинку «Голубе озеро». Там потонув чоловік та тіло якого знаходилося посередині водойми. Рятувальники за допомогою надувного човна дісталися до місця його перебування і доправили до берега, де відразу передали поліцейським», - йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюють дані загиблого та всі обставини події.

Доповнення: пізно ввечері Житомир.info стало відомо, що втопився чоловік 1987 року народження. За попередньою інформацією, він проходив реабілітацію у психлікарні, яку самовільно залишив.

У пресслужбі ГУНП у Житомирській області Житомир.info повідомили, що загинув житель Миколаєва, а подію кваліфікували як нещасний випадок.

«10 липня до поліції надійшло повідомлення про те, що близько 12:00 у водоймі, поблизу с. Дубовий Гай Овруцької громади, ймовірно втопився чоловік. Поліцейські встановили, що загиблий – житель м. Миколаєва, 1987 р.н. Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 КК України з позначкою «нещасний випадок». Тіло було направлено для проведення судово-медичної експертизи. Ознак насильницької смерті не виявлено», - повідомили у поліції.

Нагадаємо, 8 липня у Житомирі в річці Лісна виявили тіло 68-річного чоловіка. Повідомлення до правоохоронців надійшло від двох дітей, які йшли на риболовлю.

Як повідомляв Житомир.info, 1 липня 2024 року рятувальники та водолази діставали з водойм у Житомирській області тіла трьох потопельників. Зокрема, у м. Андрушівка втопився 19-річний хлопець, який зник ще 28 червня, а у с. Топорище 29-річний чоловік відпочивав зі своїми родичами на березі місцевого ставка та вирішив скупатися, але незабаром зник з поля зору. Тіло третього чоловіка виявили у водоймі в Лугинській громаді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС потопельник рятувальник Голубе озеро кар'єр Овруч встановлення особи  
Матеріали по темі