Місто

«Комфортна стоматологія лікаря Колоса» стала переможцем серед усіх стоматологічних лікарень Житомира та отримала нагороду «Вибір країни»

10 July 2024, 18:25

«Комфортна стоматологія лікаря Колоса» у Житомирі стала найкращою з усіх за незалежним дослідженням аналітичного центру «Вибір країни».

«У квітні було визначено «Комфортна стоматологія лікаря Колоса» найкращою стоматологією Житомира. Я вам хочу сказати, що ця нагорода є нашою, загальною, колективною, тому що кожен з вас приклав велику працю, час, всю свою цінність, розум, наснагу, майстерність», - каже директорка «Комфортної стоматології лікаря Колоса» Тетяна Колос.

Також відзначили двох лікарів: Сергія Колоса, який отримав відзнаку професіонала року, та Ольгу Бруцьку, яку нагородили за «золоті» руки та високий професіоналізм.

«Чесно кажучи, була дуже здивована, в шоці трішки, легкому. Дуже вдячна за таку високу оцінку своєї роботи. Нагорода «Золоті руки - 2024» за високий професіоналізм, відданість своїй справі та дбайливе ставлення до маленьких пацієнтів. Ми лікуємо як дітей, так і дорослих, тому до кожного пацієнта ставимося як до своєї дитинки, як до самого рідного, тому дуже віддані своїй справі. Певно більше по стопах мами, в мене мама була лікарем-стоматологом і мені завжди подобалось створювати щось таке унікальне, гарне і хотілося дарувати людям щастя. Тому коли приходять маленькі пацієнти, особливо дітки, і пошкоджені дуже багато зубчиків, хочеться подарувати їм щось таке особливе. Усмішка – це і є щось особливе для кожної дитинки», - каже лікарка-стоматолог «Комфортної стоматології лікаря Колоса» Ольга Бруцька.

«Це визначна подія, я щасливий, що це сталося. Дуже дякую своїй команді, бо без неї б це нереально було. Ми стараємось працювати для нашого суспільства, ми завжди раді надавати послуги на найвищому рівні. Також ми не зупиняємось на досягнутому, ми весь час вдосконалюємось, весь час щось новеньке закуповуємо, все впроваджуємо в нашу практику. Також весь час ми навчаємось, проходимо курси, майстер-класи, не зупиняємось», - говорить головний лікар «Комфортної стоматології лікаря Колоса» Сергій Колос.

Стоматологічна лікарня стала найкращою в місті, адже має багато переваг серед інших. Новітні технології та прилади, комфортна атмосфера, привітний персонал, надання усіх послуг «світу стоматології» - все це ви можете знайти тут.

«Найширший спектр стоматологічних послуг можна отримати у нас в клініці. Це включає терапевтичне лікування, ортодонтичне, ортопедичне лікування, імплантологія, лікування діток уві сні, і дорослих уві сні, також хірургічне лікування. І взагалі у нас цифрова стоматологія, це означає, що менше похибок і все набагато претензійніше. Здорова усмішка - комфортне життя», - говорить головний лікар «Комфортної стоматології лікаря Колоса» Сергій Колос.

Дізнатись ціни на всі послуги та записатися на прийом можна за телефоном +38 068 827 72 77

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Комфортна стоматологія лікаря Колоса стоматологія конкурс вибір країни Колос Бруцька  
Матеріали по темі