Місто

У Житомирі через відключення електрики знову призупинився рух травмаїв та тролейбусів

11 July 2024, 10:53

Сьогодні вранці після 10 години у середмісті Житомира зупинилися тролейбуси та трамваї.

Про це Житомир.info повідомила читачка.

У коментарі Житомир.info заступник Житомирського міського голови Олександр Шевчук повідомив, що пік навантаження зараз на вулиці Вітрука.

«При загальному відключені світла у Житомирі під відключення також потрапляють підстанції КП «Трамвайно-тролейбусне управління». З того, що мені відомо, поки що пік навантаження на вулиці Вітрука, де відключені підстанції… Графік практично не можливо зараз встановити, оскільки навантаження можуть бути раптові. На сьогоднішній день з температурним режимом мережа перенавантажена, тому працюємо поки в таких умовах, як є», - розповів Олександр Шевчук.

Зауважимо, що у пресслужбі Житомирської міської ради о 10:43 також повідомили про дефіцит електроенергії.

«Громадо! Наразі через відключення електроенергії у звʼязку з недостатністю енергопостачання: Тимчасово не курсує електротранспорт вулицями Вітрука та Вокзальною!», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ввечері 10 липня житомирські тролейбуси, рух яких удень 10 липня призупиняли через відключення електроенергії, тимчасово курсували за зміненими маршрутами руху.

Як повідомляв Житомир.info, 28 червня 2024 року у центрі Житомира на вулицях Київській, Східній та Івана Мазепи орієнтовно з 13.00 години не було електропостачання. Магазини та аптеки увімкнули генератори, електротранспорт став, світлофори не працювали.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: транспорт електроенергія електротранспорт тролейбус трамвай рух транспорту Шевчук 
Матеріали по темі