Новини компаній

Які навушники Apple вибрати до Айфона: поради без складних технічних подробиць

15 July 2024, 16:37

Смартфон і навушники — нерозлучний дует. Ідеальна сумісність гарантована, якщо обидва гаджети — від одного виробника. Під Айфон варто обирати «вуха» з фірмової екосистеми, щоб отримати повноцінну функціональність та додаткові можливості керування. В асортименті чотири варіанти на різний смак і бюджет. На якому зупинитись — залежить від уподобань та звичок.

Дротові EarPods: просто і зі смаком

На роль перших Еплівських навушників ідеально підходять EarPods — вкладки з дротом. Вони підключаються до Айфона через роз’єм та можуть працювати безперервно необмежену кількість часу. Для п’ятнадцятого покоління — з Type-C, для всіх попередніх лінійок — з Lightning. Також є версія з міні-Джеком для плеєрів.

Для керування — зручний мініатюрний пульт, за допомогою якого можна змінювати гучність, перемикати треки та приймати вхідні виклики. Довжина проводу комфортна. Він не плутається, але й не обмежує свободу рухів. Колір традиційно білосніжний. Для догляду доцільно використовувати вологу одноразову серветку або багаторазову мікрофіброву.

За посиланням https://www.moyo.ua/ua/acsessor/ipod_headphones/apple/ можна дізнатися ціну на ці навушники Apple. Наразі вони найдоступніші з усіх «яблучних».

Базові AirPods: зручність і функціональність

Повністю бездротові (TWS) навушники у форматі вкладки без амбушура — це нетлінна класика. Вже три покоління поспіль AirPods базової серії тішать користувачів відмінним звучанням та конструкцією, продуманою до дрібниць. Самі навушники легкі та маленькі, у вухах не відчуваються: не тиснуть і не натирають. Вага кожного — трохи понад чотири грами. Кейс використовується для зарядки. Він забезпечує захист від механічних пошкоджень і мінімізує ризик випадкової втрати навушників.

Для кейса можна придбати додатковий чохол, який за допомогою карабіна фіксується на поясі чи на застібці сумки/портфеля.

Серед останніх нововведень:

  • Чутливий мікрофон, направлений всередину;
  • просторовий звук з розширеними можливостями персоналізації;
  • покращена автономність;
  • захист від вологи, поту.

AirPods Pro: більше, ніж просто навушники

Префікс Pro для Apple — це знак якості. Ним позначають флагманську продукцію, призначену для вимогливих користувачів.

На відміну від базових «Подсів», Pro — це вакуумні навушники, які вставляються глибше в вушний канал. У них є силіконові м’які амбушури, призначені для усунення дискомфортних відчуттів під час носіння.

Ключові особливості «Прошок»:

  • Шумодав, який легко перемикається в прозорий режим;
  • розпізнавання розмов поряд;
  • зручне сенсорне керування;
  • покращений процесор для другого покоління;
  • тест прилягання.

AirPods Max: ефектні «гіганти»

Користувачі довго чекали на повнорозмірні навушники від Apple. У 2020 році мрія аудіофілів збулася. Купертинівці презентували великі AirPods Max з регульованою посадкою та потужним звуком.

Крім якісного оснащення, Макси приваблюють ефектним та сучасним дизайном. Вони доступні у п’яти кольорах: сірий космос, небесний блакитний, зелений, рожевий, срібний.

Дужка спроєктована з огляду на анатомічні особливості та оснащена сіткою, яка мінімізує тиск на голову. Каркас покритий м’яким матеріалом, амбушури чашок мають ефект пам’яті. Якісний звук у поєднанні з інноваційним шумодавом, це незабутні емоції від прослуховування.

Який варіант обрати?

Якщо хочеться заощадити, EarPods є оптимальним рішенням. Для домашніх тренувань та занять у залі найкраще підходять захищені від води АірПодс Про, які не випадають з вух при активних рухах. Базові «Подси» — для любителів слухати музику в подорожах та під час прогулянок. Великі подобаються прихильникам мобільного геймінгу, авторам контенту, меломанам.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі