Місто

У Житомирській громаді зменшилася кількість заяв на компенсації за пошкоджене та знищене житло

17 July 2024, 11:22

Виконком затвердив ще три рішення про надання компенсації на відновлення пошкоджених внаслідок війни об’єктів, по одній заяві надали відмову.

За відповідні рішення проголосували 17 липня на засіданні виконавчого комітету міської ради.

«Загальна довідкова інформація по роботі комісії. Нагадаю, що у нас їх дві. Одна – по наданню компенсації за пошкоджені об’єкти, друга - надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна. Так комісією по наданню компенсації за пошкоджені об’єкти на сьогодні опрацьовано 146 заяв на загальну суму майже 14,6 млн грн, а комісією по наданню компенсації за знищені об’єкти опрацьовано 93 заяви на загальну суму майже 72,8 млн грн», - розповів начальник управління житлового господарства міської ради Андрій Гуменюк.

У коментарі Житомир.info Андрій Гуменюк зазначив, що в доповіді озвучено інформацію про ті заяви, які вже безпосередньо опрацьовані на виплату.

«Наразі 146 заяв з надання компенсації за пошкоджені об’єкти вже опрацьовані, та ще 4 – знаходяться в обробці», - повідомив начальник управління житлового господарства міської ради Андрій Гуменюк.

Нагадаємо, 19 червня у Житомирській міській територіальній громаді дві комісії за місяць розглянули ще 15 заяви на компенсацію за пошкоджене та зруйноване ворожими обстрілами житло, загальна кількість заяв зросла до 238.

15 травня цього року начальник управління житлового господарства інформував про опрацьовані комісіями 223 заяви: 141 заяву по пошкоджених об’єктах на загальну суму 14 мільйонів гривень, по знищених – 82 заяви на 65 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 20 березня 2024 року у Житомирській громаді комісії розглянули 205 заяв: 136 заяв по пошкоджених об’єктах на 13,6 млн грн і 69 заяв по зруйнованих на 55,8 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком житло компенсація Гуменюк пошкоджене житло зруйноване житло відбудова єВідновлення 
Матеріали по темі