Місто

Влада Житомира закликає повідомляти про інциденти з електросамокатами на «гарячу лінію»

17 July 2024, 16:46

Повідомляйте про інциденти з електросамокатами на «гарячу лінію».

Такий заклик вдень 17 липня оприлюднила пресслужба Житомирської міської ради.

«У разі виявлення порушень правил дорожнього руху з боку користувачів самокатів чи дорожньо-транспортних пригод за їхньої участі, телефонуйте на гарячу лінію КП «МІЦ» міської ради: 15-80», - йдеться у повідомленні.

Ці скарги Міський інформаційний центр направлятиме на опрацювання операторам прокату електросамокатів.

Нагадаємо, 5 липня на Покровській у Житомирі зіткнувся Volkswagen та електросамокат, внаслідок ДТП до лікарні потрапив 14-річний водій двоколісника. 16 липня на перехресті Гоголівської та Івана Мазепи зіткнулися автомобіль ЗАЗ та електросамокат, в результаті ДТП двоє 13-річних хлопців, які разом їхали на самокаті, потрапили до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня 2024 року на початку позачергової сесії Житомирської міської ради депутати переймалися використанням електросамокатів у Житомирі. 12 червня у Житомирській міській раді відбулася зустріч з представниками прокатів електросамокатів: говорили про заборону їзди по Михайлівській, впорядкування паркування та ідентифікацію користувачів. В міській раді очікували за тиждень отримати пропозиції від компаній по прокату самокатів і розробити правила та умови, за якими вони будуть працювати в Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада електросамокат МІЦ самокат гаряча лінія 
Матеріали по темі